Katafelombouw Crematorium

“Ik sta in voor de kwaliteit: functionele en esthetische kwaliteit”

U heeft een meubelstuk of complete inrichting nodig en wilt een perfecte uitvoering, een bijzonder ontwerp of een maatvoering die niet standaard is. Dan bent u bij meubel- en interieurbouwer Van de Hoek aan het juiste adres. Wij bieden maatwerk en gebruiken alleen de beste materialen, daarmee leveren wij kwaliteit en een lange levensduur en bieden u een passend product wat toch betaalbaar is.

In een vrijblijvend gesprek maakt u uw wensen kenbaar en zullen door ons foto's en maten worden genomen.  Vervolgens ontvangt u een offerte. Op het moment dat u heeft besloten uw meubelstuk of inrichting door ons te laten maken gaat ons team voor u aan het werk. Onze ervaren Autocad tekenaars werken het ontwerp uit en zorgen voor een werktekening, materiaal- en zaaglijsten die door een team van professionele meubelmakers in de werkplaats kunnen worden verwerkt zodra de benodigde materialen besteld en binnen zijn. Indien nodig wordt gebruik gemaakt van onze eigen spuiterij-afdeling.

Zodra uw opdracht is voltooid wordt in overleg met u een plaatsingsafspraak gemaakt. In principe zal het team dat aan uw opdracht heeft gewerkt ook voor de montage op uw locatie zorgen. De levertijd is afhankelijk van uw wensen en de gekozen materialen en kan variëren van ca. 1 week tot ca. 6 weken.